Dukley stomatološka Klinika

Dukley 

stomatološka 

Klinika

Dobro došli

Dukley Stomatološka Klinika

okuplja stručan tim stomatologa sa dugogodišnjim iskustvom, koji pruža širok spektar najkvalitetnijih stomatoloških usluga koristeći tehnologiju vrhunskog kvaliteta. Tokom rada poseban fokus se stavlja na individualni pristup svakom pacijentu.

 

Naš profesionalni tim izvodi najzahtjevnije zahvate, koristeći opremu poznate njemačke kompanije Sirona

Zašto Dukley?

 

U našoj Dukley Stomatološkoj Klinici naći ćete najbolje eksperte koji izvode i najzathjevnije zahvate uz upotrebu najsavremenije opreme. Jednostavno rečeno - Dukley Stomatološka klinika nudi evropski kvalitet po pristupačnim cijenama.

 

Zašto Crna Gora?

Kao atraktivna turistička destinacija Crna Gora se tokom posljednjih nekoliko godina pojavila i kao privlačna destinacija za zdravstveni i stomatološki turizam, pružajući visokokvalitetne usluge, opuštanje i uživanje, uz istovremenu uštedu novca.

 

Crna Gora je obdarena izuzetnim prirodnim i kulturnim blagom. Ponosi se sa više od sto predivnih plaža, pet nacionalnih parkova, četiri lokaliteta na listi UNESCO Svjetske baštine, najvišim mauzolejem na svijetu, te najdubljim kanjonom i jednom od tri preostale prašume Starog kontinenta.

Dukley Stomatološkom Klinikom upravlja dr Tihomir Jović

Specijalizovan za parodontologiju i oralnu medicinu, doktor Jović iza sebe ima 30 godina iskustva. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, gdje je završio i specijalizaciju, pod mentorstvom dr Vojislava Lekovića, vanrednog profesora na UCLA (Univerzitet u Kaliforniji, Los Anđeles).

 

Neka od dostignuća dr Jovića:

  • član prvog Upravnog odbora Udruženja parodontologa Srbije i Crne Gore;
  • konsultant i gostujući saradnik u 9 privatnih stomatoloških ordinacija u Crnoj Gori;
  • osnivač i vlasnik prve privatne stomatološke ordinacije na Cetinju;
  • aktivan učesnik na svim stručnim konferencijama u regionu;
  • 30 godina iskustva  

Dr Nikola Bogdanovic

Dr Bogdanović je diplomirao 2012. godine na Stomatološkom odsjeku Medicinskog fakulteta u Banjoj Luci. Redovno pohađa stručna predavanja i konferencije u cilju kontinuirane obuke i usavršavanja, u nastojanju da svojim pacijentima pruži najviši kvalitet usluga.
Naša klinika se nalazi u Budvi, najatraktivnijoj turističkoj destinaciji na crnogorskom primorju, i to u okviru jednog od najluksuznijih rezidentnih i hotelskih kompleksa prijestonice crnogorskog turizma - Dukley Gardens na Zavali.

 

Sama lokacija pruža jedinstvenu priliku da uživate u luksuzu i privatnosti koju nudi Dukley, putujete širom zemlje, posjetite ostatke srednjovekovne kulture, divite se svestranoj i bogatoj prirodi i istovremeno dobijete visokokvalitetne stomatološke usluge naše Klinike po pristupačnim cijenama.

Sertifikat o izvrsnosti

Na Dukley Stomatološkoj Klinici možete očekivati samo najbolje usluge koje pružaju neki od najboljih stručnjaka u oblasti stomatologije. To potvrđuje i Solvent Rating Montenegro, koji je Dukley Stomatološkoj Klinici dodijelio sertifikat o izvrsnosti, kao potvrdu kvaliteta.

Prije i poslije